Meer over Ellen De Zutter

Januari 2021.
Wij stellen u graag onze nieuwste collega Ellen De Zutter voor:
Ellen heeft maar liefst 2 masters in de kinesitherapie op zak: eentje in de afstudeerrichting inwendige aandoeningen en eentje in de afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen.
De combinatie van beiden maakt dat zij een erg goede opleiding achter de rug heeft om in onze praktijk te starten.
Haar droom is -al van vòòr afstuderen- om in de dagdagelijkse praktijk beide domeinen te kunnen combineren! Dàt, naast oa haar zorgzame en gemotiveerde aard, maakt haar een ideale kinesitherapeute om ons team te vervoegen.
Ellen heeft ondertussen 2 jaar werkervaring en is ook al enkele bijkomende opleidingen rijker, zowel in de musculoskeletale kinesitherapie als in het domein van de inwendige aandoeningen.

Bij Ellen kan je dus terecht voor de behandeling van acute en chronische problemen thv bewegingsstelsel, maar zeker ook voor de begeleiding van diverse inwendige aandoeningen (respiratoir, cardiaal, etc.)

Momenteel spendeert Ellen ook wat tijd op de schoolbanken voor de opleiding ‘Dry Needling’. Dit is het aanprikken van hypergevoelige zones in de spier met een naaldje.

Net zoals alle collega’s vindt ze kwaliteitsvolle zorg heel belangrijk en beschikt Ellen over het Pro-Q-Kine Kwaliteitslabel.