Meer over Charlotte Van der Vennet

foto Charlotte-website2019Charlotte studeerde in 2015 af aan de Ugent als kinesitherapeut met specialisatie kinderen en jongeren. Tijdens haar opleiding deed ze reeds belangrijke kennis en ervaring op in de respiratoire kinesitherapie via haar masterproef. Via werkervaringen en tal van bijscholingen blijft ze zich in dit domein verdiepen.

In 2015 startte ze ook met de 5-jarige deeltijdse opleiding osteopathie aan het IAO (International Academy of Osteopathy). Dit vanuit de interesse het lichaam nog meer in zijn totaliteit te bekijken en op zoek te gaan naar dé oorzaak van de klacht. Dit resulteert in een heel individuele en holistische aanpak voor iedere patiënt.

Sinds januari 2019 startte Charlotte samen met een vriendin een eigen praktijk in Lievegem. Ze blijft daarnaast ook werkzaam in deze praktijk. In de toekomst zal u voornamelijk bij haar terecht kunnen voor haar specialisatie in de osteopathie.

In haar vrije tijd heeft Charlotte een bijzondere passie voor reizen en het ontdekken van andere culturen. Daarnaast is ze ook graag creatief bezig.