Meer over Evelien De Koker

Evelien stelt zichzelf voor…:
07.061 (1)Ik studeerde in 2016 af aan de Universiteit Gent als master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen binnen de afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen. Reeds tijdens mijn opleiding groeide mijn interesse voor inwendige aandoeningen door stages en het schrijven van mijn masterproef over mucoviscidose. Na mijn studies besloot ik dan ook om mij verder te verdiepen in de inwendige kinesitherapie via diverse bijscholingen en een korte terugkeer naar de universiteit.

Vanuit mijn basisopleiding binnen de musculoskeletale aandoeningen sta ik binnen de praktijk in voor de behandeling van patiënten met acute of chronische musculoskeletale problemen. Daarnaast kan je bij mij eveneens terecht voor de behandeling van respiratoire, cardiale en andere inwendige aandoeningen.

Tevens ben ik werkzaam in het AZ Jan Palfijn, waarbij ik voornamelijk patiënten begeleid binnen de ambulante cardiopulmonaire revalidatie en gewichtszorg. Daarbij speel ik niet enkel een belangrijke rol als kinesitherapeut, maar eveneens als gezondheidspromotor. Om deze rol nog verder uit te bouwen zal ik dit jaar de opleiding KineCoach volgen.

Ik ben gemotiveerd om mij steeds bij te scholen vanuit een sterke persoonlijke interesse en de wil om steeds up-to-date te blijven binnen mijn vak. Ik hecht veel belang aan het bieden van kwaliteitsvolle zorg en beschik over het Pro-Q-Kine-kwaliteitslabel.