foto Sara - websiteSara is reeds van bij het afstuderen in 2005 werkzaam als zelfstandig kinesitherapeut (voorheen in een groepspraktijk) in de respiratoire en pediatrische kinesitherapie. Zij behaalde in 2008 een master na master in de kinesitherapie bij kinderen en jongeren.

Zij verdiepte zich sinds afstuderen zeer intens in de respiratoire kinesitherapie. Het is in dit domein dat ze sinds 2011 betrokken is bij onderwijs en onderzoek aan de opleiding Revalidatie en Kinesitherapie Ugent (deeltijds lector). Ze geeft bovendien regelmatig cursussen en lezingen voor collega’s rond deze materie.

Zij is houder van 2 bijzondere beroepstitels erkend en uitgereikt door het agentschap zorg en gezondheid van de Vlaamse overheid:
– Bijzondere beroepsbekwaamheid in de respiratoire kinesitherapie
– Bijzondere beroepsbekwaamheid in de pediatrische kinesitherapie

Zij is geaccrediteerd lid van de BVRK (Belgische Vereniging voor Respiratoire Kinesitherapie) en ze beschikt over het kwaliteitslabel van Pro-Q-Kine (zie ook www.kinesitherapie.be en www.pqk.be ).

Sara is ook toegewijd moeder van 3 kinderen: Liesje, Bastiaan en Marte. Samen met William, haar echtgenoot, probeert ze een gezond evenwicht te behouden tussen haar zorgberoep, haar gezin en haar vrije tijd. Als dit lukt, is ze heel tevreden!